19 Mayıs 2016 Perşembe

CAMİLLA SERİSİ HAKKINDA

Camilla ( kemıla ) bir dağ ülkesinin hayali kızı. Tek derdi mutluluk, huzur, çocuk, veya bir kadının mutlu olacağı türden yalanlar.

Bir sabah aklıma gelen bu bekaret serisi şiirleri ile, Camillanın peşine düştüğü hayaller ile kendini harcamasının hikayesini sergiledim. Sırayla Demokrasi, Ordu, Devrimci, İşgalci vesair bütün unsurların Camilla üzerindeki etkisini görebilirsiniz.

Aslında Camilla, inandığı değerler paralelinde hareket ediyor. Birileri Camillaya gelerek, Ülkesinin özgürlüğü için yapması gereken fedakarlığı istiyorlar ondan. Bu unsurlar genellikle birbirine ters unsurlar, devrimci işgalciye, ordu devrimciye, demokrasi orduya, dikkat ederseniz hepsi birbirine zıt giden unsurlar. Ama Camilla'nın yapabileceği fazla bir şey yok maalesef. Özgürlük için bekaretini bütün unsurlara veriyor.

Camilla sonunda hayalini kurduğu özgürlüğe kavuşuyor. Bekaret=Özgürlük diye düşünen malum şahsiyetlerden olduğunuzu zannediyorum, zannetmesemde çoğunluk öyle düşünüyor istatistiken.

Camilla, bu kadar çok unsura nasıl oluyorda bozulmadan bekaretini verebiliyor diye mantık olarak düşünenler vardır aranızda. Aslında doğru mantık yürütseniz de eksik düşündüğünüz bir şey var: Camilla, özgürlük uğruna herdaim, herdönem vermek zorunda. Çünkü Camilla bir Örümcek kadın. Bekareti esnek ve dayanıklı, aynen örümcek ağı gibi. Camilla hayatının sonunda bakireler cennetine gidecek elbette, ona ne şüphe. Sonuç "özgürlük" olduğu için, yaşanan bütün eziyetler sonunda tatlı bir yaşanmışlıktan ibaret.

Ülke özgür,
Unsurların tamamı istediğini elde etmiş.
Camilla kendini özgürlüğe adamış.

Aşağıda ayrıntılar...

M.Mehir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder