14 Mayıs 2016 Cumartesi

ABAZAN HASANIN DUASI

Abazan hasan herhangi biri. -D grubu, yani alt varoş sınıfın çömezi. 25 yaşında.

Hiçbir cinsel deneyim görmemiş, mastürbasıyonu bile daha tam olarak bilmiyor, ama bahar çiçekleri gibi kızlara hem çok uzak hem çok yakın. İçinde akan dere kazayla yeryüzüne çıkarsa tam bir volkanik patlama.

Birgün Yeşilköy sahilinde, amacı inen ve kalkan uçakların yakın görüşünü sağlamak, yani tek, yani arkadaşı bile yok.

Bu sırada bir denizaltı, saat gecenin 03.30 u, yani abazanların sebebsiz gezi saati. Birazdan Hasanın duası kabul olacak, zira Denizaltının halkı, kadınlar, kadın yükseliş tarikatı, en son 200 gün önce gün yüzü görmüş tuhaf bir tarikat, ve mürettebatın tamamının yüzde yüzünün yüzü de kadın.....

Hasanı denizaltına kaçırırlar, kraliçe Tamara'nın huzuruna çıkartırlar, Mağrur Tamara ( esas ismi değil ) :

Siz, sayın erkek kişi, bizler yaptığımız bu kutsal yolculukta edindiğimiz arınma ile artık bir erkeğe hakkımız olduğuna karar verdik. Bu kişi tesadüf eseri sensin. Sanmaki bu yolculuk kolay geçecek, gemimizin esas yolcuları dişi kardeşlerimiz ve sen bir hizmetli konumundasın. Sigortanı yatıracağız ve bizlerin dünyevi şehvet ihtiyaçlarımızın hizmetkarı olacaksın. Sana şövalye rütbesi veriyorum, şimdi bedeni hijyen ünitemize götürüleceksin ve hizmete hazır hale geleceksin. İlk tecrübeni greenwitch saatiyle 14.00 da benimle yapacaksın ve bundan sonra her 3,5 saatte bir hizmetinden faydalanacağız. Günlük 6000 kalori bedensel ihtiyacını deniz mahsulleri ile karşılayacağız. Günlük 20 deniz mili mesafe ile temmuz ayında florida istikametine gidiyoruz ve bu arada 100 nufusumuza yaklaşık 10 ar kere hizmet ederek yaklaşık 1000 aktivitede bulunacaksın. Benim özel hizmetlerim hariç.

Hasan kendini bir rüyanın ortasında bulur, ancak soft porno nitelikli filmlerde gördüğü pembeli allı yarı çıplak kadınlar onu ortalarına almış ve en püsküllü olanı birşeyler söylemiştir. Sadece sigortanı yapacağız bölümünü anlamıştır.

Kendisine buhar banyolu, sünger ovmalı, epilasyon lazer traşlı bir muamele silsilesi yaparlar. Bakım müddetince damarlarında kan aktığını hisseder, hafifler, rengi açılır, kolonyalı silmelere maruz kalır. Kafasını dazlağa vururlar, saç diplerine hijyen çekerler ve benzerii ancak fransız saraylarında rastlanılabilecek türden bir ışıltılı kostüm. Hasan, pardon şövalye hasan, kraliçe Tamara'yı Tımar etmek üzere kaptan köşküne yollanır.

Tamara, beyaz kürklerle bezeli su yatağında, mart kedisi gibi mırıldanmakta ve seksi dönüşler ile hasana cinsel içerikli mesajlar göndermektedir. Aslında o an her kadındır tamara. Hasan bu büyüyü bir rüya görme mantığı ile vede rüyadan uyandıran olmasın içgüdüsü ile değerlendirmek için suya atlar gibi su yatağına atlar, Tamaraya, tam rızası ile tam dört kere tecavüz eder, o mağrur tamara artık bir tecavüz mağdurudur. Sevişmenin şiddetinden yatak patlar. Tamara bakıma alınır, ve Şövalye Hasan kraliyet kurmaylarına kıdem sırasına göre tecavüz etmek için, pardon hizmet etmek için muhafızlar eşliğinde diğer hücrelere servis yapılır.

Tam 3 gün sürer yirmibeş yılın susuzluğunu kana kana kandıran hizmet, aslında Hasan hizmet mi ediyorum, yoksa bana hizmet mi ediliyor ikileminden kurtulamaz. Ama bıkar, hizmet dışı kalmak isteyecek kadar odalar arası çevrimlenmeye devam eder. Hatta 550 lira net maaşlı tekstil atölyesi temizlik mesleğini, ekmekle beslediği kedisi Vicdan'ı, okey oynarken kafasında ıstaka kırdığı bekiri, özler de özler. Sıra Tamara'ya tekrar gelmiştir bu özlemler silsilesinde. Denizaltı daha girit açıklarında iken ama girit nere, florida nere. Ya Türkün gururu, ya erkekliğin şerefi, ya delikanlılık, hatta kadını yarıda bırakmamak içgüdüsü ile iberya açıklarında 2. törneraundunu tamamlar. Artık dizlerinde derman kalmaz Şövalye Hasanın. Yüreğinden kopan feryatlar eşliğinde aman dilemektedir kadın krallığından. Ama ne fayda, kadınlar aman vermez, vermez ama almak isterler, aman dileyende kabahat. Çünkü ayıptır söylemesi Hasanın parmaklarının bile derisi soyulmuştur. Hain patron diye düşünür....

Kalkk hemşehrüm, uççah mı bekleyyon der, yeşilköy parkının emektar bekçişi Cimşir.

Halen daha uykudaki Hasan, artık Şövalye kostümsüz, bırakın ulan beni ispanyada diye bağırır, hain orspular, bunu duyunca Cimşir dayı sopasıyla Hasanı dürter 2 kuple ve Hasan derin rüyasından uyanır, pantolonunun apış tarafı komple ıslak, fanıle ve gömlek kısmen.

Hasan bu rüyadan sebep, en az 10 sene kadınlara yüzünü çevirir, taaki evlenene kadar.

Haa, bu hikaye rüyadan mı ibaret sizce, belkide değildir, hafıza silici ile Hasanı geri bırakmış olabilirler, zira 3 ay sigortası ödenmiştir bilinmezlerdekli eft ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder