22 Nisan 2016 Cuma

KÜLT AMERİKAN DİZİLERİNE DEVAM: Deprem Avcısı

Sevgili okuyucu. Net ekran görüntülü amerikan kanallar ile seviye ve farklılık arayan nadide izleyicimize bende bir karakter ekliyorum. Chris Cellum. Bay-38 yaşında-yakışıklı, aileden zengin ama kendini halka adamış bir depremi önceden bilir kişi, işte size onun, AMERİKA KOKAN BİR MACERASI.

Chris bostondaki Nasa ve Tüksell sponsorlu - depremi önceden bilip kontör kazanın - konferansına davetlidir. Bu uluslararası bienalde her ülkenin ünlü bir sallamacı deprembilimcisi davetlidir. Boston ve Californelya bölgelerinde son zamanda zuhreden sallanma ve bulantılardan yorum çıkarın konferansıdır. Bu konferansı Libya El-ceziresindende canlı yayınlanacaktır, ama teröristler dama çıkıp tüm antenleri yokederek, Amrikan kültürüne noo çekmişlerdir.

Toplantıda ciay bütün securit tedbirleri almıştır. Her konuşmacının yanına bir zenci koymuştur. Konferansa Türkiyeden Prof. Aysel Yozgatlıoğlu davetlidir. Aysel ciddi prof görünüşünün altında çok seksi ve hayatının aşkını arayan bir kadındır. Yanındaki tüm zenciler illallah deyecek kadar hemde.

Alman delege Hans Ditermüren konferansta Chris aleyhtarı bir tutum sergiler. Depremin önceden bilinemeyeceği ve birgece ansızın gelebileceği uyarısında bulunur. Hans aslında hint kökenli bir depremizer cihazı şirketinin ortağıdır ( ürünün adı DEPREMHOROZU ) ve Cris'in depremi bilmesi alışkanlığı onun ekmeğini tuzlamaktadır.

Başkan açılış konuşması için salona gelir ve delegelere delgeç dediği için hoş karşılanmasada, boston valisi Maison KIRMIZIOĞLU, ( ametürkü ) ( türk kökenli amerikalı ) bu konferansın halkı halka olmaktan kurtaracağı umuduyla açıyorum der.

Aysel konferansa kırmızı puantiyeli eteği ve siyah file çorabıyla katıldığı için ilk başlarda ciddiye alınmaz, bu durum onun moralini bozar, zira bütün Türkiyede bu konferansta ne giyeceği hakkına bisürü yorum yapılmıştır. Fakat sonradan, Boston ve civarında deprem filan olacağı yok, olsa bile sizi oyacağı yok diyerek halkı bilinçlendirir.

Bay başkan ise Aysel ile tanışmak için onu penthausa davet eder, fakat Aysel toplantıyı erken terketmek zorundadır, zira teyzesi almanyada Hansın kiracısı olduğu için, tehditler onu başkanı bilinçlendirmekten alıkoyar. ArtıZira Amerikanın en az 150 milyonu başkandan oluşmaktadır. Hans sinsi sinsi gülerek, cihazını pazarlama yolunun açıldığını düşünür. İnsanları depreme karşı korkutarak cihazın pazarlanabileceği umudunu taşımaktadır.

Chris, nette deprem verilerini incelerken, birden karpuzyum elementlerindeki artışı hissederek, valiyi uyarmaya çalışır ama vali turizm gelirleri kötümüze girmesin diye düşünerek Chris'i bir odaya kitletir. Depreme az kalmıştır. Hans içerde şov yapmaktadır.

--Bakın cihazımın ibresi yeşili gösteriyor, önümüzdeki elli yıl deprem meprem yok, üretin boston, tüketin boston, californiyanın ağzına, çüketin boston diyerek Amerikanın anlayacağı türden pazarlamaya başlar. Cihazın yanında el feneri, mandal ve damarlı dartanyan denilen cihazı vermektedir.

Chris, Ayselden yardım alabileceğini düşünür ve onu aveasından arar, ama aveadan ses iyi gelmemektedir. Kısaca

Aysell yetiş, hans maskarası kamuoyunu felçetti, halkımızın uyarılması lazım, deprem kapıda der. Ama aysel bu çağrıyı,

Aysell, my fetish, hans mart kirası oyununu piçetti, halkamızın uyandırılması lazım, sperm kapıda diye cinsel içerikli bir mesaj anlamıştır. Chris'e zaten hayrandır. Amerikadan tokmaksız dönmek olmaz diyerek, uçağı geri çevirtir, konferans salonunda kadınlık içgüdüleriyle chris'i bulur, birlikte konferansa dalarak Hansın cihazı hakkında bilimsel bir deney yapmayı isterler, başkan confirme eder, cihazın kapağından içeri bir tilki sokarlar ve tilki çıkışta bir horoz kafası ile ağzını şapırdatarak çıkar. Hansın oyununu bozmuşlardır. Hans ta zaten hans değil, manitanın nikahı için para biriktirmeye yönelik hal ve hareketler yapan bir almancıdır, elde kalan deprem horozlarını badengütenberg autoşhoppen ( bademli oto sanayi ) de yeni şekil vererek, satmaya çalışmaktadır. Kendisine
yalnış beyan,
kamuoyunu terse yatırma ve
komşuluk ilişkileri kanununa göre okkalı bi ceza kesilir.

Chris ve Aysel ise, Boston Hiltonun şappe dairesinde başkanın özel konukları olarak depremi tartışmaktadırlar. Chriss Aysele:

Seni görür görmez bu depremin olacağını biliyordum der, ve bir depremi daha önceden bilmiş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder