3 Mayıs 2016 Salı

KEDİ GÖTÜ MASALLARI

Kedi götünü görünce yara zannedermiş.

Ne batı ne doğu, ne müslüman ne hristiyan, ne medeni ne vahşi, ne modern ne ilkel, herşeyin ama herşeyin arasında kalmış bir toplum olarak bende bazı yaralarımıza parmak basacağım.

Facebook merkezinde yaşayan insanlarımız var, çoğunluğu genç, çoğunluğu taze. Her hareketlerini facebooka yansıtan, boktan boktan paylaşımlarla var olmaya çalışan, ve efsanelere inanan bir toplum. Karı veya erkek düşürme işini facebook'a endekslemiş, fazla paylaşımda bulununca hayatlarını garanti altına aldığını zanneden şekilciler. Suni döllenmiş toplumun meyvaları. Asosyallik akıntısı.

Birde; çarşaf çarşaf konut site emlak reklamları var tepeleme. Neymiş efendim, son 3 konut, yok son yüzde 10 kalmış, yok daha başlamadan satılmış. Öyleyse neden yüzlerce sayfa ilan? Bu kadar patırtı? Saf halkımı aptal yerine koymak neden?

Topluma hiçbirşey vermeyen programların ağası Acunun görünen serveti 50 milyon dolar, demekki boşluk içinde hoşluk denilen şeye yatırım yapmak çok kazançlı.

Saygıdeğer futbolumuzun ekonomik büyüklüğü senede 4.5 milyar dolar yani ilk 15 içinde yeralan bir büyüklük. Oynanan futbolun değeri ne derseniz, en fazla 15 milyon dolar, yani 1/300, hani benim 299/300 nerede anne?

Tayyip yandaşlarının piyasadan yaptığı emisyon için farklı değerlendirmeler var, kimine göre 300 kimine göre 500 milyar. Bence fazla değil, zira Tayyip iktidardan inince bu paraların hesabını çok ağır ödeyecek, tahminen müebbedin ağırı, 21 inci yüzyılın son politik idamı. Tayyip yılın adamı.

Cem yılmaz tahminen Mahzunun yönettiği bir filmde oynayacak. Bkm oyuncuları ile kenter oyuncuları birleşecek, anadolu ateşi ile paris crazy hors gurubu birlikte gösteri yapacak. Silvistre stalon bodruma yerleşecek, burus vilis tayyibin seçim kampanyasında yer almak için thy reklamında oynayan adamla rekabet edecek, kurtlar vadisi yayından kaldırılacak, seyyal taner fırtınası esecek, balinalar karadenize geçiş yapacak, artist politikacı birliktelikleri artacak,

Mustafa hep burada olacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder