3 Mayıs 2016 Salı

Cübbeli Ahmet Hocaya Rakip: Tangalı Mehmet

Artık o eski "sinik" muhafazakar kesimler yok, yerine medeniyetin her türlü silahını kuşanmış islami cemiyet var, ki onlar teknolojiyi senbenden daha iyi kullanıyorlar.

Cübbeli hoca ve teşkilatı örneğime bakarsanız, bu oluşumun en kabuklu ve su yüzündeki adası ile karşılaşabilirsiniz. Ekonomik ve siyasi paylaşımları ile kuvvetli bir binada yaşıyorlar. Özel veya kamuya ait ihale vede kazançlı satın almalarda, cübbelileri görebilirsiniz ama cübbesiz halleri ile.

Zaten bu bahsimde malumu ilan etmeyeceğim, ben anlayacağınız gibi, sanal kahramanlarım sayesinde her işin üstesinden gelen akil adam olarak, ve yine zıtlıklardan hareketle, bir karakteri zihninize salacağım...

!Tangalı Mehmet!

Tanga diye bir kasaba veya mecra aramayın, bildiğiniz tanga bu.

Kıçın arasındaki boyut. Seksiliği veya iğrençliği bakandan bakana değişen giyim ve hayat tarzı.

Tangalı Mehmet, öncelikle mazbut-mütevazi standartlarda gelişmiş bir tür. Benim bakışıma göre 4. tür.

Tangalı Mehmedin üzerindeki takım elbise; günün modasına uygun, marka, ve stil sahibi.

Tangalı, girdiği her ortamda hem cetvel görünümü, içindeki fit vucüdü ile telefonu, lep tabı, tekno teknolojisi ve gündeme olan hakimiyeti ile, ortamlarda vazgeçilmez bir tür. Tangalının en büyük popülarite kaynağı; birinden aldığı istihbaratı diğerine taşımak, ifade özgürlüğü gücünün sahibi o sanki

Tangalı, gündemi takibeden yapısı, devamlı bir projenin yapıtaşı olması, ve benzeri hasletleri ile, güçleri yanyana getirebilen bir oluşum adamı. Tangalının en büyük yatırımı; bakımlılığı, ve büyük adamlık yolunda bir adam olduğunun reklamasyonu.

Tangalıyı şayet otobüste görürseniz, bunun tek açıklamasalı arabasının serviste olduğudur.

Tangalıyı şayet döner yerken görürseniz, bunun tek açıklamasalı geçmişe bir anlık özlem duymasıdır.

Tangalıyı şayet eciş bücüş bir kız ile görürseniz, bunun tek açıklamasalı tangalının akrabası bir kızı gezdirmesidir.

Tangalıyı şayet belgrad ormanında görürseniz, bunun tek açıklamasalı tangalının kemer golf clüpten döner iken yürüyüşü tercih etmesidir.

Eğer biz bayan iseniz, tangalıyı ile mutlaka tanıştınız. Onun kıyafeti, bakımlılığı ve büyük ideallerin adamı olması ile sizi "haketmiştir"

Eğer bir erkek iseniz, tangalıyı mutlaka tanırsınız, üstteki özellikleri ile sizi kullanmış, ezmiş ve karşılıksız saygınızı kazanmıştır.

Şimdide halen daha anlayamayanlar için; Tanga ve tangalı bahsine geleyim.

"Üzerinde aslında el kadar kumaş, ama yalan ve imajlarla onu öyle bir çekiştiriyor ve genişletiyor ki, sanırsınız üzerinde şık bir takım elbise var, yada Tanga sizin gönüllü inanmak istediğiniz şey sadece"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder