18 Nisan 2016 Pazartesi

ÖLÜLERİNİZ -ALINIR SATILIR-

Ben düşünürümki tüm ızdıraplarımızı, onlar olmasaydı, onları özlermiydik diye. Zaman gerçekse ve dördüncü boyutun adıysa, duygu kaçıncı boyut? Neden elimi sıkarken yüzüme gülüyorsunuz? Sizi hakedecek ne yaptım? Neden Mustafa bey olma kaderine sahip olmaktan övünmüyorum. Ve sen; peşinden koştuklarına ulaştığından itibaren ne yapmayı düşünüyorsun. Sakın birşeyler bulurum deme, komik oluyorsun, yok yok, kemik oluyorsun!

Zamanın ızdırabını yaşarken ölümden korkmak nicedir? Sınavda, iş görüşmesinde, günün manasını üretmeye çalıştığında zaten kısa ölümler yaşamadın mı. Yetiştin, yetiştirdin, hayatın aynasından bir ararenk yakalayıp yansıtarak zaten görevini bitirdinmedinmi? Yahu tutarlılık yaşamıyorsun, ışığını titretme bari.

Anladınmı, çocuk!

Aşkta kadını güzel yapan ve duygumuzu ona yönelten ne diye düşünmeye aşıksan seninle konuşabiliriz. Kadını ne güzel yapar? (1,2,3,4,5,6,7,...) -ondan olacak çocuğun sağlam-gürbüz-tüketirken teklemeyen, ve genetik olarak genetiğini diğer genlere pazarlayabilme yetisi. Sense çeşitli mecralara şiirler yazarken aşkı anlattığını sanmışsın ha; çocuk. Bunlara nasılmı vakıfım: Kadının gözündeki genetik yansımanın genlerime izdüşümünden.

Yani özdebiriz, cesediz, dirimiz sıcak o soğuk. Sen ortasın. sıcağa geçtiğinde serinlemek isteğin ve tam tersini istemen hiç ışık yakmadımı, yoksa niye, neden, vücudundaki ısı daima 36,5 derece değilmi. Bazen sorular temeldir ve basitte düşünmeyi gerektirir, sen bunu bile düşünemezsin. Sen Hamzayla Sakinenin, sakin sevişmelerinde niyetsiz bir başkaldırı olarak, çeyrek altınla mükafatlandırılmış, diğer metallerden ayrılman niyetiyledir buda, eklemesin.

Ben senin ölünü alıp satmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik bir aracıyım. Eğer makul göreceksen, arada ufak bir kazanç karşılığı, hiçkimseye tereddüt binmeksizin, alıp satmaya talibim onu. Ben sayesinde alan ve satanın işi görülecek, Mustafa'da gülecek. Devinim harlanacak, bir baba hindi inerken, bir hindinin mutluluğu gözyaşartacak.

Bunları düşün emi!?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder