2 Ocak 2010 Cumartesi

Dünyada 2009 da kayıtdışı neler oldu

Sizlere bir off the record hizmetim daha. Bu olaylar var ile yok arası ama zihinlerde var, pratikte bilmem.

Başkan obamanın karısı bayan obama, Amerikada spreme bağış kampanyası çerçevesinde 1500 dönordan bağış alınmasına bizzat kendi elleriyle yardımcı oldu, ama sia bu gelişmeyi basından uzak tuttu. Bayan michelle obama malum biraz oldumcuk ve buldumcuk olduğu için bu tür kampanyalara balıklama atlıyor, biraz kurumsallaşması ve ağırlaşması lazım.

Berluskoni, yani ahbabımız olan silvio, hayat kadınları ile olan denemelerinin basına sızması konusunda kandırıldığını açıkladı. Zira pfizer ilaçları özellikle viyegra testlerinde silviyoyu kullanacak ve sonuçları kamuoyuna açıklayacaktı. Silvio maalesef bu insanlık yararına olacak yararlı denemelerde deşifre olunca 1 milyar euro test ücretinden oldu. Ve ronaldingoyu milana alamadı.

Papa onaltıncı benedikt, alman kendisi, emrindeki rahibelerle, yani isanın kızlarıyla ilahi evcilik oynamaya karar verdi, ve onların kendilerini kendisine sunmalarını istedi. Ama rahibelerin daha önceden başpikopos ludvig tarafınadan sunuma uğradıklarını görünce, kutsal su ile yüzünü yıkadı, ve bu sudan rahibelerin popolarına sürerek onları akladı, pakladı.

Şu cinselasyon ne lastikii konu kardeşim, bitiremedim bir türlü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder