13 Kasım 2009 Cuma

ESKİ ÇOK MU REZİL, YENİ ÇOK MU MÜKEMMEL

Gosip güörl, ve diğer sevişme çekirdekli amerikan dizilerine ve yarattığı cazibe dalgasına taktım bu aralar. Bunlardan biri yani atom çekirdeği ise seks andı sity isimli dizidir.

Bu dizileri aslında eleştirmekle birlikte, bir oluşumun üstyapısını oluşturdukları gerçeği ile ciddiye alarak değerlendirmek istiyorum.

Kızlara bakın, hiçbiri normal değil, ya çok güzel, çok güzel olmayanlar ise mükemmel. Erkeklere bakın, ya çok yakışıklı, yada değilse çok karizmatik ve karakterli. Yani normal ve normalin altı bir şahsiyet göremezsiniz, örnek benim gibin.

Eee, buzdağı izleyicileri olarak, herşey normal gözüküyor değil mi? Boş vakit eşittir hoş vakit değil mi?

Ah şu mustafanın gözü kör olsun a dostlar, dinlemeye vaktiniz var ise:

1- BİLİNÇ ALTI SEKS PROPAGANDASI İLE SİZ BOŞ VAKİTÇİLERİN EN BÜYÜK EĞLENCESİNİ SEKS YAPTILAR, EVET SİZİN, İRADENİZİ BEDENİNİZDEN AYIKLADILAR.

2- DİZİ KARAKTERLERİ AYRIM GÖZETMEKSİZİN BİRER TEKNOLOJİ KULLANICISI, TEKNOLOJİ USTASI, VE TEKNOLOJİ İLE SOSYAL STATÜLERİ BELİRLENEN BİRER HERO.

3- HAYATLARININ BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU RESTORAN KAFE VE EĞLENCE YERLERİNDE GEÇEN DİZİ OYUNCULARINDAN TEK FARKIMIZ, BİZİM MEKANLARDA KAMERA VE ÇEKİM OLMAMASI. AMA SALAK GİBİ YANİ SALKIM SAÇAK BU YERLERDEYİZ.

4- HERŞEYİ MUSTAFADAN BEKLEMEYİN, Bİ DELİKANLI DA KENDİ GÖZLEMİNİ YAPSIN BU KONULARDA, KALDIYSA ŞAYET.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder