13 Kasım 2009 Cuma

EROTİK TÜRK SİNEMASI

1984 senesiydi sanırım. 13 yaşımda bir sürgün iken. Sabahtan varmıştık kurtköydeki akrabalarım yanına. Voltran çizgifilmini seyrettiğimi hatırlıyorum. Öğleden sonra ise köydeki fırlama çocuklar ile birlikte, kartal minibüs yolunda bir sinemaya gitmeye karar verdik.

Karete filmi, vang yu, tek kollu kahraman gibisinden. Ama bu sinemanın bir özelliği vardı, arada kayda giren, parça denilen erotik filmler. Yerlisi yabancısı ile. Şimdi benim seyrettiğim filmin konusunu biraz irdeleyeceğim.

Ali PINAR, baş karakter, yeni evli, balayına gidiyorlar, zengin A+ kategorisi, çünkü arabası Buicque, türkçesi Bıyık, kim koydu ise. Karısı ( filmdeki karısı ) o günlerin afro kıvırcık modası ile şaheste bir hatun. Balayına gittikleri tesis ise çok enteresan ama bir benzinci arkası oteli.

Odalarına çıktıkları andan itibaren, hafif batı müziği eşiliğinde emekçi seks görüntüleri.

Birde aynı otele gelen bir diğer yeni evli çift. Önce sizli bizli konuşmalar, bu seferki yeni gelin, simsiyah saçlı zeytin gözlü bir aşufte, kocasını hatırlamıyorum, demekki dikkat etmemişim.

Yemekte birbirlerine iltifatlar, beğenmeler ve bakışmalar. Sonra düşünceler, ve senaryo gereği çapraz yatak sahnesi, yani kime niyet kime kısmet hesabı Ali pınar X zeytin göz - diğer koca X afro kıvırcık.

Sonra birbirlerine yapılan itiraf ve bende yaptım, öyleyse ödeştik tarzı bir geri sevişme, ve herkes yoluna.

Biz sinema severlerin yolu ise Kartal - Pendik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder