13 Kasım 2009 Cuma

Dehlül Kime Çaktı

Bu diziler bizden değil, bizi teşhirden uzak, yarı brezilya, yarı filipinler.

Ben de bu dna sarmalı kıçı başına denk dizilerden "behlül" olanına bir paragraf ile katkıda bulunayım dedim.

Adnan bey kısa süren hetoro seksüellik döneminden çıkışta Dehlüle rastlar. Dehlül tenisten çıkmış, duşa girecek, kıçını ve tenisini hafif örten bir havlu. Adnan bey, Dehlülü kendine çeker ve dudaklarına yapışır. Ben senin amcan değil, babanın homo arkadaşıyım, birgün eyfelde mazoseks yaparken baban düştü ibneyimki der. O sırada Pifter, evin alt odalarından birinde, evin küçük çocuğu, kahya ve matmazel ile toplu seksten çıkmıştır, teni beyazlamış halde. Hatta kahya odadan çıkar, Piftere bi tokat atıp ağzını kanatır ve emmeceli öpme yaparak odaya çeker, matmazel ise öğrencisine kendisini tımarlatmaktadır, gögüslerinden kanlar şıpr şıpr yere damlar, zevk iniltileri sabah ulumalarına kadar devam eder.

Evin küçük kızı ise, köşkün penceresinden içeri çektiği evli erkeklere, çeşitli bölgelerini yalattırmaktadır, en sevdiği yalambaç şekilleri ise, kedi süt yalaması, köpek yavrusu yalaması, eşşek eşeğinkini yalaması şekilleridir.

Pifterin müptezel annesi eskimeyen kadın Sebahat ise özel odasında konken arkadaşlarıyla, vücüduna dart saplattırıp, 5 adet zencinin ağlayana kadar kendilerine tecavüz etmesi karşılığında hoş vakit geçirmektedir.

Evin bal yüzlü hizmetçisi ise, ten renginden sebepli bir çekim gücü ile, Adnan BEY'in yeni aldığı yarış atı Favalli beygiri ile aralıksız 32 saat'tir süren bir cinsel maraton içindedir. Bahçeşehir ünüversitesinin tiki öğrencileri arasında yapılan bir anket ile, bu dizinin seks yaşamı en normal bulunan kişisi hizmetçi seçilir, ödül verilmeye ahıra gidilir.


BEN Mİ TERBİYESİZİM, YOKSA SİZ BU AHLAK EROZYONUNA KARŞI BİR AĞAÇ DİKMEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK MÜKEMMELSİNİZ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder