20 Nisan 2016 Çarşamba

CIVANMERT SÖYLEM TEYZE COMES TRUE

Söylem Teyze aldığı kurs sayesinde halk açılımını tamamlamış ve kendini geliştirmeye başlamıştır. Hatta ve bitta artık "köfte at, döner kes, az kuru, ve pilav üstü"diyebilmektedir.

Kendini daha nasıl açılımlara sürmeliyim diye iradesine yeni ünvanlar düşünür. Ve basit denilen hayatında nefret ettiği ama tek çıkaryol olan sistematiği düşüncelerine yansıtır. Kendine ikon olarak ilk kadın pilot Sabiha HANIM'ı belirler ve pilotluk kurslarına müraacat eder, yanlışlıkla paraşüt opsiyonunu işaretler ve paraşüt kursuna kaydolur. Artık kendini semalarda hayal edebilmektedir pilot başlığı ve kalın gözlüğüyle.

İlk atlayışını yapacaktır, paraşütünü kontrol eder, giymediğini anlar, giydirirler, ve kendini serin bulutlara bırakır. Martılara selam verir, tanımadığı kuşlara selam vermez, bu arada irtifa kaybetmektedir.

Paraşüt ipine asılır, ama paraşütü açılmaz, sevdiklerine mesaj çekmeye başladığı anda, onun durumunu farkeden bir kursiyer ona doğru dalış yapar. Adamı karşısında görünce havada diğer tarafa döner, adam da o tarafa, Söylem başka tarafa döner, adam da yeni tarafa, tam 360 dereceyi tamamladıkları anda, adam ona kendisine sarılmasını ve bu sayede kurtulacağını işaret diliyle anlatır. Ama Söylem teyze artık diğer insanlara yaptığı açılımın sona erdiğini ve kendi açılımlarıyla varolmak istediğini işaret diliyle anlatır. Adamın ipini çeker, adam kurtulur ama omuzu kırılmış olarak.

Söylem artık elinde kağıt ve kalem ile kurtuluş formullerini hesaplamaktadır.

Düşme hızı / hava sürtünme katsayısı X mesafe . ( kuşlara çarpma ihtimali ) + yerde yumuşak zemin veya denize düşme olasılığı >= Hayattakigünahlarım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder