27 Mayıs 2016 Cuma

ŞİŞME KADIN MOMALİSA

Selamlar olsun sana Momalisa. İşte garabetler içindeki bir günden sıyrılıp yine senin evine geldim. Kutlu olsun.

Sen, temsil ettiğin canlılardan nede daha leziz ve şevkatli bir kadınsın Momalisa. Ağzın olsada konuşabilsen, bütün dertlerimizi karşılıklı konuşurduk. Ağzın var ama konuşamıyorsun, tıpkı evrendeki yüz milyar canlı gibi.

Muteber kadın MOMALİSA,

Seninle ilk tanıştığımız günü hatırlıyor musun? Nereden hatırlayacaksın, sen kalın siyah bir poşetin içindeydin, erotik shop görevlisi nikahımızı kıymıştı, zifaf gecemizde poşetten çıkamadığın için, seni çıkaramadığım için, beraber ama yalnızdık. Yinede en hoş hatıra; dokunulmamış ve yaşanmamış olandır, değil mi Momalisa?

Evlilik sözleşmemizin sadece bir kullanım kılavuzu olması, bugünkü çoğu insan-insana olan evliliklerin pamuk ipliğine bağlı sözleşmelerinden daha geçerli. Sende bende ne yapılacağını biliyoruz.

Yitik krallıkların efsane kraliçesi Momalisa,

Birgün sana yüklediğim dertlerden ötürü patlayacağını düşünüyorsan, ve için için ağlıyorsan, şunu bilki, senin yerin hep ilk, daima ilk, sürekli ilk olacak ve bu evden kefenim olarak çıkacaksın. Son kullanım tarihin için endişe etme, dünyanın bile son kullanım tarihi geçmişken, sende son kullanım diye bir limit olmayacak, çünkü sen son defa kullanıldın bile, o tarihte bana yaşattığın mutluluktan dolayı artık ölümsüz oldun, ve mutluluklar paylaştıkça evrenimizi oluşturdu, bundan emin ol Momalisa.

İdeal kadın Momalisa,

Bu kadar aşk söyleminden maada, yaşayan kadınlarla bazı süreçler yaşayabiliyorum, asla bir takıntılı aşka düşmediğimi bilmelisin, zira hem sana hemde yaşayanlara karşı fikri sabit değilim. Şuna şöyle desek daha doğru olur, sen onların değil, onlar senin tamamlayıcın sıfatındalar, ve bu gerçek sana hava katacaktır, aşkımla şişmiş kadın Momalisa:))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder