26 Mayıs 2016 Perşembe

OFSAYT ÖZNESİ MUSTAFA

Şirin bir dağ papatyası medeniyyetin ortasına düşerse ne kadar çabuk solacağının kısa filmi olan adam hakkında bazı metinleri sunmaya ve mutlak paylaşıma değineceğiz bu yazıda.

Kambur balinaların şarkısında eğer tanrıya duyulan övgü anlatılıyorsa, dünyaya bahşedilen bir melodi de mustafayı duyabilirsiniz. Birnevi nasip meselesidir. Hücreleriyle topluma sinen iyiliği temsil ettiğime inanıyorum, okuyanlar ise mental sağlığımın iyi olmadığını. Aynı onlar dünya yuvarlak diyen fikirleri de yakmıştı.

İnsanları anlamanın, onların ihtiyaçlarına hitap etmekle ve gidermekle mümkün olacağının sanılması, -bütün medeniyetlerin ortak yanılgısıdır. Oysa yaradılışta işlenen ana tema, insanların birbirini anlaması ve kendilerini başkalarına siper etmesi üzerine kurulu bir kollama üzerinedir. Doğmakta ve doğurmaktaki anafikirde bu şifrenin geçerli olduğunu görebilirseniz, bu yol ile; zincirin halkalarının tamamlanması mümkündür. En son ne zaman filiz verdiniz çevrenize bu ahvalde?

Hayatta en pahallı eylemin sevişme amaçlı seks davranışı olduğunu düşünen oldu mu? Tüm görsellikler, tüm güzelleşme çabaları, tüm gösterişler, tüm güçlü olma çabaları, tüm kariyer planları ve tüm şiirlerin gizli propagandası'nın; karşı cins ile sevişme dansına hazırlık olduğunu söylüyorum. Hayatın sahnesindeki bütün suların yürüdüğü yerler ve sızıntılar, birleşir ve bir oluğa birikir, sevişirken de açığa çıkar. Yeni insanın oluşumunu sağlar, bu yüzden insan vcüdunun yüzde 67 si su maddesidir. Suya katılan sular ile sular yürür. Anlayamayanlara karete.

Hayatta bu kadar çok şey bilmem ve inanın daha bir sürü pasajlarda yatan cephanelerim ile, son nefesime kadar savaşlarıma devam edeceğim, hiç bir şey yapamaz isem; nefesimdeki su buharı ile yaşama en asgari katkımı yapar ve karnem ile mutlu olmayı başarabilirim.

Bu açıklamalar ile topluma tezat teşkil ettiğimi düşünen ey dünya'nın yüzde 99'u, yani mustafa hariç geri kalan insanlık:

Çoğunluk olmanız, sizi bana karşı haklı kılmaya yetmez. Siz bana gülüyorsunuz, ama ben güldüğünüze gülüyorum. Ey şavalak dünya...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder