17 Mayıs 2016 Salı

Nefret Edilmeyecek Kadın Yoktur.

Hayatta en sevdiğim kadın türü; dişi örümceklerdir, çiftleştikten sonra erkeği öldürür, veya canlı canlı yer. Kadınlar aleminde niyetini en sarih ortaya koyan yaratık; dişi örümcektir. Hemen hemen hiçbir kadın bu niyeti açık etmemeye çalışır, ama Mustafa andaval değildir ve her Firavunun Musa'sı olduğu gibi, kadınlık müessesesinin zabıtası'da Mustafadır.
Bu karanlık örgütün vampirella'ları Mustafayı önleme gücü olarak, kolluk kuvvetlerini meydana salar,
AMA MUSTAFA SENİDE BİR KADIN DOĞURDU,
BİR KADINLA EVLENDİN,
ÖĞRETMENİN KADINDI
benzeri tezahüratlarını üzerime göndererek gerilla taktikleri uygularlar. Nasılki vampir avcıları, kötülükle savaşanlar veya uzaylı istilacılarla savaşanlar var ise, hepsinden önemli ve tehditkar müessese olan kadınlarla savaşmaya Mustafa vazifelidir. Mustafanın bu zamana kadar kadınların topyekün hücumlarına karşı ayakta kalması, veya hayatta kalması ise mucizenin ötesinde, görevinin kutsallığıyla açıklanabilir. Elbette Mustafa'da zaman içinde karşı taktikler ve savaş yetenekleri kazanarak üstüne eklediği de bir gerçek.
Kadınlar Gladyosu; sistematik olarak Mustafa karşıtı özel birlikler eğitir, bunları kampa alır, her türlü mücadele ve hayatta kalma taktiklerini vererek, Mustafanın karşısına çıkmadan önce ölümüne sınavlardan sonra, başarılı olanları üzerime gönderirler. Yani düşmanım olan kadınlar kesinlikle çok özel ve saygı duyulacak birer taaruz erleridir. Her karşıma çıktıklarında eşsiz silahım olan +1 özelliğimle rakibimi yok ederim. Yani karşıma çıkacak tehlike derecesi 1000 olsa, bendeki üstün hissetme silahının ayar derecesi 1001 olarak seviyemi belirler.
Kadınlar devamlı sosyal hayatta yer alır, ortalıkta gezinir, av peşinde, daha ötesi ruh peşindedir. Hepsi birer kınalı yayla kuzusu olmaya razı erkek kurbanlar, o saf, o billur, şehvetten başka düşüncesi olmayan tek hücreli beyinleriyle kadının kıskacına düşer, bütün benliği hapsedildikten sonra, ve eğer bir damla kan taşıyorsa yeniden çalılara salınıverir, amaç, taze otlarla semirtmesi ve kadınlık canavarını beslemesi içindir. Zavzavallı erkek, embesil sübiyan ve mongol erkek, zafer kazanıdığı hissiyle kadına üstünlük kurduğunu dünyaya ilan eder, plastik kılıcını kadına batırır, kadın teslim bayrağı çekmiş gözükür ve görünmez hortumlarıyla erkeğin ruhunu emmeye başlar. Kadın bu arada tüketilecek ve tüketecek ruhları üretmeye başlar, erkeği kuluçka olarak kullanır.

Hiçbir kadın sevemez, sadece dünyadaki egemenliğinin devam etmesi için erkeği kullanır. Erkeğe cinsel tatmin sağlayıp, onu köleleştirir, erkeğe attığı çapa ile kendini ömür boyu çektirir.
Kadının yaradılış amacı yaşamın sona ermesini sağlamaktır. Şeytan; kadın ruhlarını dünyaya serpmiş, ve oyun bittikten sonra toplayacak, diğer dünyalara sırayla serpmek üzere.

Kadın doğurdukça, yaşamın sonunu hazırlayacak bir kadını veya, ona yem olacak bir erkeği üretir. Çok sabırlıdır, sonuca bir bir yaklaşır. Kadınların efendisi olan şeytan ise onlara çeşitli dereceler vermiştir. Az seksi, çok seksi, cezbedici, intihar ettirici, hayata küstürücü, vesair.

Mustafa bu mücadelesinde kendisini avlamak isteyen her kadını kendi oyununda boğar, adeta şeytana karşı Allahın görevlendirdiği bir neferdir.

Bu yazıyı yazmakla yine düşmanıma yerimi belli ettim. Deşifre oldum. Ama gelsinler, ister tek ister yığınla. Kaderim daima zafer, çünkü ruhum bütün kadınların toplamından daha üstün.

Beni hayata küstüren, beni aşağılıklara iten, beni kendi kendimi düşman eden kadınlar.

Ölmedim, buradayım, bekleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder