13 Mayıs 2016 Cuma

LEONARDO YORUMUYLA KADIN BÜYÜSÜ DENİLEN ŞEY

Çokça bahsettiğim bir olgu kadın büyüsü. Cinci hoca olarak değil da vinci gözlüğüyle.

Dalgalar çoğunlukla zararsız ve eğlenceli akımlardır, eğerki taşmazsa.
Sivrisinekler bile şen canlılardır, eğer sokmazsa.

Yaradılış bilimiyle kadın ve erkek münasebeti, birbirini tamamlayan iki elmadır, varoluşları boyunca birbiriyle uyumun peşinde koşan. Peki kadın büyüsü ile sayfalarımdan taşan etki nedir, nasıl anlaşılır, nasıl formüllere sığar?

İsterdim aslında da vinci çizimleriyle anlatmayı ama, elde çizim yok, olsada buraya aktaracak teknoloji yok, vermeyince mabud.

Kadın ve erkek olgularının çırılçıplağını izlediğinizde, birbirinden ayrılmış kıtalar olduğunu gözlemlersiniz. Zaman boyu ten çekimi denilen manyetizmanın sürüklediği kavuşma arzusuyla.

Kadın ve erkeği birleşme anında gözlemlerseniz, birbirlerine karışma çabasının amatörünün sergilendiğine apışırsınız.

ERKEĞİN DIŞA YANSIYAN KAVUŞMA HEYECANININ KADININ DERİNLERİNDE SAKLANDIĞINI ANLAYABİLİRSİNİZ, eğer resmi tam olarak okuyabiliyorsanız. Birde çok resmi değilseniz.

Kadın büyüsü dediğimiz şey sadece erkeği çarpan bir akım değildir, kadının derinine şifrelenmiş bir nükleer başlığın gövdesidir. Dolayısı ile 2 etkenlidir.

Kadın büyüsü dediğimiz otonom, tüm iradeyi yönetmeye başlarsa, bu içgüdü tamamen kanunsuz bir şekilde yankılanır. Ayarsız musluklar, bozuk otomotik kapılar, yada fren tanımayan motorlar gibi.

Kadın denilen algı yansıtıcısı, yada dişi diyelim, cesed olarak incelendiğinde, erkek kudretine göre, çok kifayetsiz ve eksilen durumundadır. Dolayısı ile kadın büyüsünün reseptörü kudrettir, kadın kudrete tapar, yada erkek vucuduna haktanır. Buraya kadar anlaşıldı.

Yani deyimleştirilen manasıyla kadın kudrete tapar bahsinin bilimsel dayanağını görebiliriz. Kadına çiplenen doğurma seçiciliğinde, kudret algısı ile seçim yapma güdüsü, arz talep dengelemesinde kadın büyüsü denilen seçebilme hakkını kadının eteğine bırakır. Erkeğin kudreti ile kadının seçiciliği dengeye oturur.

8=6+2 denklemi ile sabitleyebiliriz. ( Ah nede bilimsel oldu )

Burada sebepsiz üreyen ur ise kadının orospuluk yapma davranışıdır. Orospuluk yapmanın temelinde erkekle eşlenme denkleminin sapıtışı rol oynar. Seçme davranışın kriterden uzaklaşarak, seçilme paradoksuna atlayışıdır, para karşılığı olsun zevk karşılığı olsun, statü karşılığı olsun, ana yemek sapıtış denkleminin denklenememesidir.

Kadınlarda erkeksi davranış dediğimiz taşma fonksiyonu sınırlı, acele ve arlanma hisleriyle sarılı olup, asla periyodik özellik göstermez. Arınışlar ve düzene dönüşle sonlanır orospuluk davranışı.

Dolayısı ile kadın büyüsü fonksiyonun kadınlarda da heterofobik davranışı tetiklediğine şahit oluruz.

Bu kanaatlerime de sıçacak olan varsa, 1 saatliğine erkek yada kadına dönüşme senaryosunu samimiyetle uygulayaraktan, aynı bilimsel davranışlara dayanaklık ettiklerini görürüler.

Kadın büyüsü konusunu ele aldık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder