4 Mayıs 2016 Çarşamba

KADINLARI TANIRKEN DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

Erkek odaklı yazıyorum, penceremin markası olduğu için.
Kadın neden güzeldir, erkek için sunulmuş olduğu gerçeğiyle, sosyete için farklı olabilir olsada.

Kadın sadece ondan doğacak çocuğun güzel olma ihtimalinin aynası olduğu için güzeldir.

Doğurmayan kadın güvensiz, mesafeli, ketum, düşmanca ve maymun iştahlıdır, kendi yarattığı değerlere tapınır, çünkü; değerler kutusunu dolduracak bir varlığa sahip olmamaktan.

Hayattaki ikincil sıfatını kendire yedirememekten.

İyi kadın nedir, nerde bulunur dersek.

Kadında el ve ayağa dikkat edin, uyum vasfına dikkat edin, sizi hangi boşluğunun yerine koyduğuna dikkat edin, sizin için neleri feda edebildiğine dikkat edin, sizin için vazgeçtiği şeylerden biri zamanla siz olabilirsiniz ihtimaline dikkat edin.

Kadında anatomi değişkenine dikkat edin ama odaklanmayın, mesela çinli ve japon kadınlar görüntüde en kifayetsiz olmalarına rağmen, eşine en çok fedakarlıkta bulunan yaşam formlarıdır, analık vasfı hariç. Çünkü erkeğini tanrı bilirler, çok acayip ama görüntü ve gerçek burada bile farklı.

Mümkünse etnik olarak sizden farklı bir eşe sahip olun, aradaki köken farkını kapatmak için ekstra uyum çabasında bulunurlar.

Kadında mutlaka bir bahar havası olmasına dikkat edin, her mevsiminizi bahar yapma çabası sizi yükseltecektir, eğer bir kış yada vamp havasına sahip kadınların peşinde koşacaksanız, otokontrolü elden bırakmayın, en karizmatik canlı olarak gözünüze gözüken bu türler, ilk fırsatta sizi cehennemine atacaktır.

Kadınları bu derece analiz eden biriysen şayet mustafa diyeceksiniz, bu kadar şikayet neden diyede soracaksınız.

Sanırım verdiğim önemle alakalı, rakibe duyulan saygıyla alakalı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder