21 Şubat 2011 Pazartesi

BEŞİKTAŞ GEBEREKALDI

Oldum olası kendini beşiktaşla bir tutan çarşı denilen ucube taraftara sahip, hiçbişey olamadıkları için kendilerini çok şey sanan taraftar bozuntularını her sene olduğu gibi bu senede tatile çıkardık. Artık maçlara ilgi ve heyecanları kalmadığı için çokça ihmal ettikleri kız arkadaşlarına yamanmaya çalışacaklar, her türlü sünepeliği yapmak suretiyle.

Fener 4 attı, hemde beşiktaşlı futbolcunun ihanetiyle, oysa maçı çevirmişlerdi, ve bir mucizeye imza atmaya çok yakınlaşmışlardı. Çarşı denilen terör örgütüvari mafyalaşma bu futbolcuyu bile alkışlamaya kalktı. Arabeskin prim yaptığı yer inönü stadı oldu.

Şimdi koskoca klubün 150 milyon lira borcu, temlik konulmuş gelirleri ve sıfır vizyonları var, yani eksideler, yani kurumaya yüz tuttular.

Galatasarayla birlikte 32 şer puanları var, birde tükenmiş umutları.

Bir zamanlar şampiyonluğu ve kupayı birbirlerine satmışlardı elbirliğiyle. Yemekler yemişlerdi, aynı pankartla sahaya çıkmışlardı. Şeref kitabını çöpe atmışlardı.

Güdümlü tekerrür füzesi döndü dolaştı ve kendini ateşleyenleri vurdu. Üzülmek bedava artık.

Şimdi fenerbahçenin önünde 12 maç var, inşallah hepsini kazanacağız,

Geçen sene körü körüne kaybettiğimiz şampiyonluğun hevesiyle aldığım formayı bir senedir giymek için sabırla bekliyorum, yakında inşallah. Bütün öcüleri süpürdüğümüz anda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder