13 Ekim 2010 Çarşamba

KALPTEN YEMEK TARİFLERİ

YANIK YÜREK TARİFİ

BİR-İKİ AY ISLANIR, İYİCE YUMUŞATILIR SİRKELİ SUDA, SONRA TUZA SONRA ATEŞE BASTIRILIR, İYİCE YAKILIR VE İÇİ DIŞI PİŞER, MAYDANOZLA SERVİS YAPILIR.

KALPBASTI

KALP ÇIKARILIR VE İYİCE DÖVÜLEREK KIVAMA GETİRİLİR. tERSYÜZ EDİLEREK İÇTEN HAŞLANIR, BİDAHA TERSYÜZ EDİLEREK DIŞTAN HAŞLANIR. HAŞLANMIŞ KALP PARÇALARA BÖLÜNÜR VE MERMER ÜSTÜNDE KUŞBAŞI YAHNİ YAPILIR. SOĞANSIZ TAVSİYE EDİLMEZ.

BEĞENDİLİ KALP

TÜRK MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZİ OLAN BU TARİFİMİZDE, MANGAL GİBİ BİR YÜREK BULUNUR, İYİCE DÖVÜLÜR VE KIYMA MAKİNESİNDEN GEÇİRİLEREK İÇİNE YUMUŞATICI NİYETİNE YUMURTA KIRILIR, ELDE EDİLEN KARIŞIM KUYU TANDIRDA OLGUNLAŞTIRILIP, LAVAŞ EKMEĞİ VE GAVUR EZİYETİYLE PARDON GAVURDAĞI SALATASIYLA SUNULUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder