28 Ocak 2010 Perşembe

Yaşar Nuri Hoca Danışmanı Şahane Hanımı Kütürdetmiş olabilir mi?

Halkın şaha kalkış partisi genel başkanı ve bilmediğimizi bildiren adam Yaşar Nuri hoca ile danışmanı Şahane arasında geçenleri konu edeceğim. Tam bir aşk üçgeni, Şahane, Nuri ve zevcesi.

Öncelikle ortada bir kütürdetme olduğuna eminim ve şahane hanımın bizzat kendisini kütürdettirttiğine aklım daha çok eriyor. Diyeceksiniz ki ; Gördün mü? Yok ama bütün duygusal zekam ile bu işin cereyan ettiğine eminim diyebilirim.

Bence sebepler şöyle:

Şahane hanım bir köşeye sinmek yerine olağanüstü savunmacı bir kişilik sergiledi. Seven kadın tarifindeki gibi.

Şahane hanım adeta hocanın bütün söylemlerine kendini siper eyledi. Hoca aklanırsa kendiside aklanacaktı, doğru kumarı oynadı.

Hoca yıllardır daima a ve b noktaları arasında gidip gelen bir klişe adam olmuştu, değişiklik zaruriyeti hocanın sis perdelerini indirdi, şahane hanım yaydığı ışığıyla hocaya denizfeneri oldu.

Hoca aynı zamanda karizmatik ve güvenlikli bir kişiydi, kimse bu kaçamak iddialarına itibar etmeyecekti.

Şahane hanım, resmi danışman sıfatının yanında, facebuklu, sosyal ve cıvıl cıvıl bir kişilik. Sanırım hocanın sınırsız keşfetme içgüdüsü ile kişilik kafesleri ve boyalar aktı-gitti. Bende ne zaman bir bayan ile tanışsam, onun facesinden gugulundan keşfe çıkarım.

Hocanın karısı ile girdiği malvarlığı ve siyasi kişilik paylaşımı ile aralarındaki cinsel dialog resmi sıfata kavuştu, buzların kalınlığı 50 santime ulaştı.

Şahane hanımın fecebuk resimleri ve parti ortamları ile isminin hakkını vermesi zaruriyeti hasıl oldu.

Vasıl oldu, hasıl oldu ama en sonunda nasıl oldu, oldu bitti.

Halkın şahlanış hareketide şahane bir sonla bitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder