14 Aralık 2009 Pazartesi

AVATARRR.

İşte gelecek kehanetlerim; biçim biçim vede evre evre kafa çıkarmaya başladı. Teknoloji boka saracak, evrim tersine dönecek konularında burada az tuş basmadım. İşte, eserlerini koruyamadıkları için, olay sinemadan başka yerde izlenemez formata döndü. Daha durun, koltuğunuzu daha çoook ıslatacağım, mabaadınızı çürüteceğim. Bu ne ki?

İşte bilmem hangi gezegendeki koloninin özgürlük savaşındaki ikilemler, aşklar, karşıtlıklar, medeniyetler, böyle bir konu, farklı bir cins, sos, kına, salça, ve Avatarrr.

Şimdi fan siteleri, meraklı forumları, tv fenomenleri ve bütün zer-zevat bu film hakkında sanal tatavasyona başlayacaklar. Eleştri, karşı görüş, taraftarları, siteler vesair müthiş bir çekim alanı manyetizması oluşturacaklar, katma değer ekonomisi ile türk sermayesinin 10-15 "milton" doları havadar olacak. Aynen.

Biz Türküz, biz istilacı ve intikamcıyız, bende hemde. Şimdi avatardaki yaratıkların dişi olan mavi gözlüsüne, en ahmetaltanvari hareketlerle dünyalının gücünü gösteriyorum, doğacak olan yavrumuz ise büyük ihtimalle brozontus dinazoruna benzer.

Kendi çapımda bütün avatara gidecek sinemaseverlere yavrumuzun peluş bebeğini armağan ettim bile.

Aklı olan anladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder