24 Temmuz 2024 Çarşamba

Genç kızlara planör eğitimi

Bana vırt zırt çalış diyorlar. Yapmadığım iş girmediğim karakter kalmamış sanki. Ben de bu 53 yaşında ne iş yaparım diye beyin atletizmi yaparak en iyi işi buldum. Tam bana göre. Bir heyecan. 2. Genç kızlar. 3. Bilmediğim bir dal. 4. Öğrenirsem öğreteceğime eminim. 5. Yüksekler 6. Teknoloji yok sadece rüzgar ve beceri. 7. Ölümle dans 8. Para ve şöhret. 9. Hayranlık kazanmak. 10. Zirvede bırakmak.

7 Temmuz 2024 Pazar

Avrupadan dönüş

Ve euro 24 oldu hatıra defteri. Hollanda yola devam biz tatile. Bu kadar arkada oynamak dibe gelmek hataya zorlamak bireysele güvenmek ve şansa dayalı taktikler ile iyi bir yere geldik denilebilir, oysa daha maceracı güvenli korkusuz ve hatta kontrolsüz olmalıydık. Ruhumuz başka taktiğimiz başka olunca elbise bize dar geldi. Bir de UEFA kitabı tersten yazınca yarı final kaçtı. İnşallah bir daha kaçmaz, bir dahaki turnuva kaçmaz ömür yeterse.

5 Temmuz 2024 Cuma

Osman Abi

Bizim figüranlık cemiyetinde en önde gelen 10 isimden biri Osman Abi'dir. Genellikle doktor polis avukat koruma savcı hakim nikah memuru iş adamı tiplemelerinde kostüm giyer. Osman abi ayda 20+ sete giden bir emekli emekçidir. Ajansını rejisini ve görevini çok sever, hatta onlar olmadan yaşam foksiyonları dara girer. Osman abiye ondan yaşça büyükler bile Osman abi diye hitap eder veya anar. Yüzlerce kişide aynı kimlik ile yani Osman abi tiplemesi ile yer etmiştir. Yani setlerde daimi mutlu ve heyecanlıdır. En basit formül olan günlük hayatı sette oynamak düsturu ile hareketlerini yönetir. Profil bu. Ama osman abi sosyal medyasında kendini bir canavara çevirir. Hep yalnız Kurt hep mağrur aslan hep adamlığın ve dürüstlüğün abidesidir. Hatta bazen sosyal medya yetki genişliği onu ergen isyanı denilen boyuta getirir. Yani kavga etmek isteyen üstünlük derdinde vede tüm insanlığı altına almak isteyen bir isyankarlığa meyillidir. Bu da Osman abinin debriyaj kaçırma hali. Osman abi setlerde 20 küsur yılını geçirmiştir. Bu da bir peygamber sabrı niteliğidir. Belki de kişiliğinin bir yönüdür. Devenin çöl becerisi neyse, işte o. Bu gibi sebepler ile isminizin sonuna -abi tamlaması gelir ise veya başka bir sıfat, hakedilmiş sıfat yani, sizlerde bu blogda yer alabilirsiniz. İşte mustafa bey sözü. ..